,

Gratis thema-avond ‘Hoe stelt u uw vermogen veilig?’

16 januari 2020

Rabobank Groene Hart Noord, notariskantoor Kroes & Partners en Berntsen Mulder Advocaten organiseren op dinsdag 18 februari 2020 een thema-avond met als onderwerp ‘Hoe stelt u uw vermogen veilig?’

Weet u precies hoe het zit met uw vermogen? Weet u hoe u ervoor zorgt dat uw vermogen veilig is? Weet u hoe uw vermogen wordt verdeeld als u overlijdt? Wie krijgt wat? En hoe regelt u dat goed? Als u niets doet, wordt het ‘volgens de wet’ verdeeld. En wat als u het als nabestaande niet eens bent met hoe een erfenis wordt verdeeld? Wat kunt u dan doen?

Wij willen u graag bijpraten over de mogelijkheden en onmogelijkheden, tijdens een speciale thema-avond met als titel ‘Hoe stelt u uw vermogen veilig?’

Wij, dat zijn notariskantoor Kroes & Partners, Rabobank Groene Hart Noord en Berntsen Mulder Advocaten. En deze avond is gratis bij te wonen voor u en eventueel een introducé. Let op: het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus wees er snel bij.

Namens Berntsen Mulder Advocaten vertelt advocaat en erfrecht-specialist Lisanne van Wassenberg wat er allemaal mis kán gaan bij het verdelen van een erfenis. Ze vertelt wat u moet doen om één en ander zo goed mogelijk te regelen.

De avond wordt gehouden in het kantoor van de Rabobank in Roelofarendsveen en begint om 19.30 uur. Ontvangst vanaf 19.00 uur.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de thema-avond.

Tips en tools

Blogs over erfrecht

Onze erfrechtspecialisten schrijven met regelmaat over erfrechtkwesties die zij in hun praktijk tegen komen.

Lees ze hier arrow_forward
Erfrecht check

Wilt u weten of uw huidige testament nog past binnen het huidige erfrecht? Wij kunnen het voor u checken.

Doe de erfrecht-check arrow_forward
Is er een testament?

Is een naaste overleden, maar weet u niet of deze persoon een testament heeft? Er zijn manieren om te achterhalen dat er is.

Opvragen testament arrow_forward