,

Denk na over erfenis op Dag van het Erfrecht | Het onterfde kind

18 mei 2021

Of u nu een erfenis krijgt of – ooit – een erfenis te vergeven hebt: het is van belang nu alvast na te denken over de mogelijkheden. En de onmogelijkheden, want er kunnen ook obstakels zijn. Om hier extra aandacht voor te vragen, wordt dit jaar op 18 juni de Dag van het Erfrecht georganiseerd door een aantal landelijke organisaties. Ons kantoor doet mee en biedt gratis adviesgesprekken aan met een advocaat erfrecht. Het thema van deze dag is ‘Het Onterfde Kind’.

Wanneer er rond het geven of krijgen van een erfenis conflicten ontstaan, zorgt een advocaat erfrecht voor een oplossing. Wie een conflict heeft, of een conflict verwacht, kan bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek in het kader van de Dag van het Erfrecht.

Vanwege organisatorische omstandigheden zijn afspraken alleen mogelijk op maandag 14, dinsdag 15 of woensdag 16 juni. Zelfs de week ervoor is mogelijk, wanneer u dat beter uitkomt. Belangrijk is vooral dát u goed advies krijgt. De gesprekken worden vanwege de nog geldende corona-maatregelen online gevoerd via een beeldverbinding via Microsoft Teams. Of telefonisch, als u dat wilt.

Advies voor uw situatie

Het voordeel is dat u precies uw situatie kunt uitleggen en onze advocaten u direct een bruikbaar advies kunnen geven. Onze advocaten worden vaak ingeschakeld als er een conflict is over een erfenis of een kindsdeel. In het erfrecht kunnen zeer ingewikkelde situaties ontstaan. Het is dan erg prettig als u iemand in de arm neemt die nuchter en van een afstand de juiste rationele oplossingen kan bieden. Die samen met u de strategie bepaalt en alles weet over de te nemen stappen.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor een adviesgesprek, kunt u onderstaand formulier invullen. Eén van onze medewerkers neemt dan contact op, om een afspraak te maken. U kunt ook gewoon zelf even bellen met 0172 – 42 71 95 en een afspraak maken in het kader van de Dag van het Erfrecht.

Tips en tools

Blogs over erfrecht

Onze erfrechtspecialisten schrijven met regelmaat over erfrechtkwesties die zij in hun praktijk tegen komen.

Lees ze hier arrow_forward
Erfrecht check

Wilt u weten of uw huidige testament nog past binnen het huidige erfrecht? Wij kunnen het voor u checken.

Doe de erfrecht-check arrow_forward
Is er een testament?

Is een naaste overleden, maar weet u niet of deze persoon een testament heeft? Er zijn manieren om te achterhalen dat er is.

Opvragen testament arrow_forward